Legfrissebb híreink

Új Onkyo receiver a láthatáron

2017. 03. 28.

2017. március 28.

OSAKA, JAPÁN. Kristálytiszta hangzás és minden eddiginél nagyobb dinamika átfogás jellemzi az ONKYO új 7.2 csatornás TX-NR676E hálózatképes AV rádióerősítőjét. A készülék a ma és a holnap audió és video formátumait is támogatja, egy okos alkalmazás gondoskodik a digitális adatfolyamok kényelmes kezeléséről. A készülék akár több helyiségben/zónában is élethű, hiteles, dinamikus hangzással tudja megörvendeztetni a zeneszerető hallgatókat.

A 6 ohmon csatornánként 160 watt teljesítmény leadására alkalmas TX-NR676E készülék a dinamikus audió erősítő áramköreinek köszönhetően alacsony impedancián nagy árammal tudja meghajtani a csatlakoztatott hangsugárzókat. Hangzása magával ragadóan természetes. A fázishibáktól mentes sokcsatornás erősítő még nagy hangerőn is alacsony torzítás mellett gondoskodik a házimozi, vagy a zenehallgató szoba hiteles hangzással való megtöltéséről, a nézőt, vagy a hallgatót körülölelő, természetes hangkulisszát teremt.

A megfelelően kialakított és elhelyezett térhangsugárzókkal kombinálva a készülék AccuReflex funkciója korrigálja a fáziseltolódásokat, a közvetlen és visszaverődő hangok egyensúlyát, így a térben szabadon eltolható hangobjektumokra alapozott, Dolby Atmos® és DTS:X™ formátumú hangsávokat is meghökkentő hitelességgel szólaltatja meg az 5.2.2 csatornás elrendezésben.

A TX-NR676E a Dolby Surround és DTS Neural:X™ hangsáv formátumokat is kezelni tudja, a felső hangzástérben elhelyezett hangsugárzók esetében pedig korábban soha nem tapasztalt hangzásélményben lehet része a kedvenc mozifilmjei nézése közben.

A TX-NR676E hátlapján hat HDCP 2.2-kompatibilis HDMI® bemenetet talál, amely a Dolby Vision™, HDR10, BT.2020 és 4K/60p videó tartalom fogadására is alkalmas. A készülék előlapján lévő HDMI bemeneti aljzathoz és a HDMI Sub Out kimenethez pedig video kamerát, vagy kivetítőt csatlakoztathat.

A készülékhez elérhető, könnyen kezelhető alkalmazással bárhol, bármikor meghallgathatja az iPad, iPhone, iPod touch, vagy Android™*1 mobil eszközein tárolt digitális zenei felvételeket. Az alkalmazás a többhelyiséges rendszerekben is biztosítani tudja a digitális adatfolyamok elérését, internet-rádiót, a hálózati eszközökön tárolt zenei felvételeket, vagy a CD-játszóról, az analóg bemenethez csatlakoztatott hagyományos lemezjátszóról érkező felvételeket élvezhet otthona bármely helyiségé-ben. Az ONKYO NCP-302-es vezeték nélküli hangsugárzókat a FireConnect™*2 felüle-ten keresztül a Blackfire programmal bírja megszólalásra a készülék.

A TX-NR676E beépített Chromecast*3 szolgáltatással érkezik, amelynek révén a Chromecast rendszerrel kompatibilis bármely iPhone, iPad, Android telefonról, vagy táblagépről, Mac vagy Windows® alapú noteszgépről, vagy Chromebook™ eszközről érkezhet a megszólaltatni kívánt zenei állomány. A DTS Play-Fi®*3 funkcióval egyszerűen és kiváló hangzásminőségben szólaltathatóak meg a TX-NR676-os készüléken a kompatibilis eszközökön tárolt zenei felvételek.

A készüléken természetesen a digitális tartalomszolgáltatók, többek között a Spotify®*4, TIDAL*4, Deezer*4 és TuneIn*4 zenetárai, szolgáltatásai is elérhetőek. A hálózati digitális adatfolyam kezelő funkciók, így az AirPlay is az 5 GHz/2,4 GHz Wi-Fi® felületen biztosítanak stabil hálózati kapcsolatot olyan területeken is, ahol egyébként gondot okozna a vezetékes hálózati kapcsolat megteremtése. A készülékbe épített Bluetooth® vezeték nélküli kapcsolódási felület is kiválóan használható a digitális tartalmak készülékbe küldéséhez.

Az Onkyo Controller vezérlő alkalmazás segítségével könnyen választhat meghallgatni tervezett albumot, felvételt a hálózatra csatlakozó zenei könyvtárakból, az USB eszkö-zökön tárolt zenetárakból, de az erősített 2-es zóna hangsugárzó kimenetekhez csatlakoztatott hangsugárzókon keresztül otthona másik helyiségébe is küldhet zenét.

A készülék lelke egy 32 bites DSP digitális jelfeldolgozó áramkör, a csúcsminőségű 384 kHz-es/32 bites DAC digitális/analóg jelátalakító, a saját fejlesztésű VLSC™ nagyfrek-venciás zajszűrő áramkör. Az AV rádióerősítő magas hangzáshűséggel tolmácsolja a Hi-Res nagyfelbontású audió formátumokat, így a DSD 5,66 MHz-es/2,8 MHz-es*5, valamint a 192 kHz-es/24 bites WAV, FLAC, AIFF és ALAC formátumban kódolt zenei felvételeket.

A HDMI ki- és bemenetek mellett a készüléken kompozit és komponens video bemeneteket, hangszedő jelek fogadására alkalmas aljzatot, három digitális (kettő optikai, egy koaxiális) audió bemenetet és hat analóg audió bemenetet is találunk.

A készülék tetszetős grafikus kezelőfelületen, vagy az előlapján elhelyezett ujjbarát gombokkal kezelhető. Az ONKYO TX-NR676E számos funkciójával teheti élvezete-sebbé mindennapjait és biztosíthat feledhetetlen hangzásélményt a mobil eszközein, vagy a számítógépén tárolt digitális zenei felvételek megszólaltatása során.

Onkyo, Japán

*1 Csak bizonyos OS változatok esetében működik. A pontos részleteket az App Store, vagy a Google Play™ alkalmazás áruházak honlapján találja meg.

*2 Modelltől és a jövőbeni programfrissítésektől függ a külső analóg bemenetekre érkező forrásjelek megosztási képessége. A készülék a digitális bemenetre kapcsolt jelek esetében jelenleg csak a 44, 1kHz-es és a 48 kHz-es mintavételi frekvenciát támogatja

*3 Ehhez egy később elérhető működtető programfrissítés lesz szükséges.

*4 Az elérhető szolgáltatások köre területtől függő, egyes szolgáltatások csak előfizetési díj ellenében vehetőek igénybe.

*5 A vezeték nélküli hálózati kapcsolaton keresztül nem tud a készülék DSD formátumú műsort lejátszani!

  • A HDMI, HDMI High-Definition Multimedia Interface és a HDMI Logo a HDMI Licensing LLC Amerikai Egyesült Államokban és egyéb országokban bejegyzett védjegye, vagy védjegye.
  • A DTS szabadalmakat itt találja meg: http://patents.dts.com. A DTS Licensing Limited engedélye alapján gyártjuk. A DTS a DTS, DTS:X szimbólum, a DTS:X logo a Play-Fi a DTS, Inc védjegye, vagy bejegyzett védjegye. © DTS, Inc. Minden jog fenntartva.
  • A Bluetooth® szójegy és logo a Bluetooth SIG, Inc. tulajdona.
  • Az AirPlay, iPad, iPhone, iPod touch és Mac az Apple Inc. Amerikai Egyesült Államokban és egyéb országokban bejegyzett védjegyei. Az App Store az Apple Inc. szolgáltatási jegye
  • Az Android, Google Play, Chromebook és Chromecast a Google Inc. védjegyei.
  • A Wi-Fi® a Wi-Fi Alliance védjegye.
  • A Spotify és a Spotify logo a Spotify Group Amerikai Egyesült államokban és egyéb országokban bejegyzett védjegyei.
  • A FireConnect™ egy, a Blackfire Research Corp., USA által biztosított Blackfire technológiára alapozott szolgáltatás.
  • Az Onkyo Controller és a VLSC az Onkyo Corporation védjegyei.

Minden más védjegy és bejegyzett védjegy az adott márkák tulajdona. A folyamatos termékfejlesztési politi-kánk jegyében az ONKYO fenntartja a jogot, hogy előzetes bejelentés nélkül is módosíthassa a műszaki adatokat.

Oldal tetejére

Termék újdonságok és aktualitások hírlevelünkben

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akcióinkért, ajánlatainkért!