Legfrissebb híreink

Rövidesen elérhető az Onkyo új középkategóriás házimozi receivere a TX-NR 686

2018. 03. 29.

Még több hang, még több funkció: Az Onkyo A TX-NR686 modell kapcsán mutatta be a középkategóriás házimozi rádióerősítői új generációját.

A 2018. 03. 06-i sajtótájékoztató alapján

A készülék a technika legújabb állását tükrözi:  –THX Certified SelectTM minősítésű, HDR10, HLG, FlareConnect ™, Google Assistant, Amazon Music, hogy csak a fontosabb újdonságokat említsük...

Az ONKYO a TX-NR686-os modellel funkcióban és felszereltségben minden eddiginél gazdagabb, kimagaslóan jó hangzásbeli képességekkel rendelkező új 7.2 csatornás házimozi rádióerősítővel lepte meg a világot. Az új sorozat első tagjaként a TX-NR686 THX minősítésű, Google Assistant támogatást biztosít, hogy a legújabb okosotthonokban is jól használható legyen. Új az Amazon Music digitális adatfolyam támogatása is, de emellett számtalan digitális zenei szolgáltatást nyújtó rendszer zavarmentes használatát garantálja.

Dolby Atmos® und DTS:X® mit Upmixing

Aki már átélhette az otthonában az objektumalapú hangzásélmény varázsát, aligha szeretné ennél kevesebbel beérni, ha házimozi rendszert tervez építeni. Az új TX-NR686 nemcsak a Dolby Atmos, hanem a DTS:X 5.2.2 konfigurációt is támogatja – de ennél sokkal többet is tud: A DTS felkeverési technológiájának (DTS Neural:X®) ls a legújabb Dolby fejlesztéseknek és megoldásoknak (Dolby Surround) a használatával a régi hagyományos többcsatornás hangsávokkal szállított lemezek lejátszásánál is valódi háromdimenziós hangzásélményben lehet része a hallgatónak. és a nézőnek. Így a régi Dolby® Digital 5.1, Dolby® TrueHD und DTS-HD Master Audio™ hangsávokkal készült mozifilmek is sokkal életszerűbb, magával ragadóbb hangzással szólalnak meg, akár Blue-ray lemezről, akár digitális adatfolyam formájában nézzük/hallgatjuk azokat.

Valódi mozihangzás otthon: ezt biztosítja a THX® Certified Select™ minősítésű készülék

Az Onkyo készülékekre mindig is jellemző (a 4 ohmos hangsugárzók használatát is lehetővé tévő) dinamikus, eleven hangzás mellett a TX-NR686 a TX-NR6x6 sorozatban elsőként THX Select minősítést kapott – így nagyobb hangerőn hajtva is felejthetetlen valódi mozihangzást nyújt a lakásában kialakított házimoziban.

Minden ismert és új szabványnak megfelel

A 4K HDR, BT.2020, 4K/60 Hz és HDCP 2.2 egyáltalán nem ismeretlen fogalom az új TX-NR686 számára: A készülék hátlapján található hat HDMI®- bemenet lehetővé teszi a 4K HDR jelek átengedését HDR10, HLG és Dolby Vision™ formátumban – természetesen a BT-2020 specifikáció maradéktalan betartásával, így nem gond a 4K/60 Hz felbontás és képváltási frekvencia és mi sem természetesebb, mint hogy a készülék mindegyik HDMI ki-és bemenete támogatja a HDCP 2.2 szabványt. A készülék előlapján található HDMI bemenethez videó kamerát, vagy játékkonzolt, vagy bármilyen más hordozható forráskészüléket csatlakoztathatunk. A készülék hátlapján két egyenérték HDMI kimenet található, így a nagyfelbontású TV-készülék mellett akár egy második TV-készülék, vagy egy kivetítő is csatlakoztatható a készülékhez.

Magas szintű digitális adatfolyam kezelés – akár varázsszóra is.

A beépített Chromecast technológiának köszönhetően minden korábbinál egyszerűbben és megbízhatóbban tudja fogadni a TX-NR686 az okostelefonokról, noteszgépekről, vagy a PC-ről érkező digitálisa adatfolyamokat. Az ugyancsak Chromecast-kompatibilis mobil, vagy helyhez kötött eszközökről a kedvenc Chromecast alkalmazás segítségével akár iPhone, iPad, vagy Android™-alapú készülékekről, de Mac®, Chromebook™, vagy Windows® operációs rendszert futtató noteszgépekről, asztali számítógépekről is gyerekjáték egyszerűséggel vezérelhető a digitális adatfolyam továbbítása és megszólaltatása.

Akinek pedig Google Assistant kompatibilis hangsugárzója, például Onkyo Smart Speaker G3 hangsugárzója van otthon, még a kezét sem kel használnia ehhez, az asszisztens hangutasításra, mintegy varázsszóra indítja, változtatja a zenét és az egyéb szolgáltatásokat. 

Legalább ilyen praktikus szolgáltatás, hogy az Onkyo Controller*1, vagy az Onkyo Music Control App*1 alkalmazással egyetlen kezelőfelületen tudja kézben tartani a digitális adatfolyam szolgáltatásokat és a hálózat alapú hanglejátszási szolgáltatásokat. Az alkalmazás használatával könnyedén keresgethet az Internet-szolgáltatások között, az otthona bármely helyiségébe kiküldheti a kívánt zenét néhány ujjmozdulattal és vezérelheti a zenelejátszást az otthonában.

Igazi többhelyiséges rendszer és szolgáltatás!

Miközben számos gyártó többhelyiséges rendszere csak az adott gyártó eszközeinek használatával működik, az Onkyo számos gyártó különböző eszközeiből kiépített többhelyiséges rendszert is kezelni tud. Aktívan használni tudja a Chromecast-technológiát, a DTS Play-Fi®, vagy a FlareConnect™ felületen keresztül vezeték nélkül tud zenét megszólaltatni az otthona tetszés szerinti helyiségében elhelyezett legkülönfélébb eszközökön. Az ott megszólaltatni kívánt zenét a hangulatától  a helyiség adottságaitól, az igényeitől függően és számos egyéb szempont szerint állíthatja össze, az iOS és Android™ operációs rendszerek alatt egyaránt futtatható Onkyo Controller alkalmazással az ujjaival vezérelheti a digitális adatfolyamok, az Internet-rádiók, a hálózaton keresztül elérhető műsorok, vagy akár a külső CD-játszókról, vagy az analóg bemenethez csatlakoztatott lemezjátszóról érkező zenei programok megszólaltatását.

Határtalan digitális adatfolyam kezelési lehetőségek 

A TX-NR686 újszerűen kialakított kezelőfelületébe ágyazott igény szerint elérhető hálózatalapú zenei és Internet-rádió szolgáltatások köre a Spotify2, TIDAL2, Deezer2 és TuneIn2 mellett már az Amazon Music szolgáltatással bővült. A hálózati és a digitális adatfolyam szolgáltatások, az AirPlay funkciót is beleértve az 5 GHz / 2,4 GHz WLAN vezeték nélküli szolgáltatásra épülve működnek, így a rendszer túlterhelt hálózat esetében is megbízhatóan működőképes marad. Még sokoldalúbbá teszi ezen vezeték nélküli szolgáltatások használatát a készülékbe integrált  Bluetooth® vezeték nélküli technológia.

Az Onkyo Controller alkalmazás használatával a felhasználó kiválaszthatja kedvenc albumait és felvételeit a hálózati alapú zenekönyvtárakból, zenét játszhat le az USB aljzathoz csatlakoztatott tároló eszközökről, vagy más forráskészülékről és akár egy másik helyiségben elhelyezett hangsugárzón is megszólaltathatja azt (amennyiben a hangsugárzó az AV rádióerősítő erősített 2. zóna kimenetéhez csatlakozik).

Mindentudó házimozi készülék kezdőknek és haladóknak

A TX-NR686 első osztályú felszereltséggel és szolgáltatáscsomaggal kiegészítve nagyszerű hangzással örvendezteti meg a vásárlóját, mindezt igen kedvező áron. Ideális eszköz lehet a kezdő házimozizóknak a kis és közepes méretű moziszobákban. Tetszetős, intuitív és felhasználóbarát kezelőfelületének köszönhetően a házimozizás területén még járatlan felhasználók is egyszerűen és gyorsan üzembe helyezhetik és beállíthatják az (első?) házimozi rendszerüket.

*1 Ellenőrizze az OS és eszközkövetelményeket az App Store, vagy Google Play™ vegyeskereskedésekben!

*2. A választható és rendelkezésre málló szolgáltatások köre országtól, régiótól függ és esetenként előfizetéssel vehető csak igénybe.

A folyamatos termékfejlesztés eredményeként az Onkyo fenntartja a jogot a készülékek kivitelének és műszaki adatinak előzetes bejelentés nélküli változtatására. 

A Dolby, Dolby Atmos, Dolby Surround, Dolby Vision és a kettős D szimbólum a Dolby Laboratories bejegyzett védjegye. A DTS szabadalmakat itt találja meg: http://patents.dts.com. A DTS Licensing Limited. DTS engedélye alapján készült a készülék. A DTS szimbólum, a DTS betűszó, a  DTS:X, a DTS:X logo, a DTS Neural:X, Play-Fi és a Play-Fi logo a DTS, Inc.cég védjegye, vagy bejegyzett védjegye. © DTS, Inc. Minden jog fenntartva!

A HDMI és a HDMI High-Definition Multimedia Interface megnevezés, és a HDMI logo a HDMI Licensing Administrator, Inc. Amerikai Egyesült Államokban és/vagy egyéb országokban bejegyzett védjegyei. A Bluetooth® szó és logo a Bluetooth SIG, Inc. tulajdona.

Az IOS a Cisco USA-ban és egyéb országokban bejegyzett védjegye. Az AirPlay, iPad, iPhone és a Mac az Apple Inc. Amerikai Egyesült Államokban és egyéb országokban bejegyzett védjegye. Az App Store az Apple Inc. szolgáltatási jegye. Kérjük, ügyeljen arra, hogy ezen tartozék iPhone, vagy iPad készülékkel együtt használva befolyásolhatja a készülék vezeték nélküli adatátviteli képességét. Az AirPlay az iPhone és iPad készülékeken iOS 4.3.3, vagy frissebb, Mac gépeken OS X Mountain Lion, vagy frissebb, a PC-ken pedig az iTunes 10.2.2, vagy frissebb operációs rendszer, illetve alkalmazás alatt működik. 

Az Android, Google Play, Chromebook és Chromecast a Google LLC védjegyei. 

A Wi-Fi® a Wi-Fi Alliance bejegyzett védjegye. A Wi-Fi CERTIFIED logo a Wi-Fi Alliance tanúsítási igazolása. A Spotify és a Spotify logo a Spotify Group Amerikai Egyesült Államokban és egyéb országokban bejegyzett védjegye.

A Hi-Res Audio logóval ellátott készülékek megfelelnek a Japan Audio Society által kidolgozott szabvány követelményeinek és valódi nagyfelbontású hangzást garantálnak. A Hi-Res Audio logót a Japan Audio Society alapján használjuk. Az Amazon, Amazon Music és a kapcsolódó logók és animált jelek az Amazon.com, Inc és leányvállalatai bejegyzett védjegyei. 

A Dynamic Audio Amplification, FlareConnect, Onkyo Controller, Onkyo Music Control App, Music Optimizer, Theater-Dimensional, VLSC és az AccuEQ az Onkyo Corporation védjegyei, vagy bejegyzett védjegyei. 

Minden más védjegy és bejegyzett védjegy az adott védjegyet jegyző cég tulajdonai.

Oldal tetejére

Termék újdonságok és aktualitások hírlevelünkben

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akcióinkért, ajánlatainkért!