Legfrissebb híreink

Onkyo HDMI panel csere program

2018. 01. 12.

Tisztelt ONKYO készüléktulajdonosok!

 

Amint arról korábbi híranyagainkban tájékoztatást adtunk. az ONKYO felelős gyártóként kiterjesztett szavatossági programot hirdetett a gyári hibás alkatrészek miatt a garanciális, illetve szavatossági időn túl meghibásodott egyes ONKYO készülékek HDMI kártyájának djmentes cseréjére. A gyártó bizonyos típusokra, bizonyos gyári szám  tartományra bizonyos feltételkkel vállalt díjmentes javítást eredetileg 2017. december 31-ig.

A gyártó a még javításra nem jelentett készülékek nagy számára való tekintettel ezt a programot változatlan feltételkkel 2018. december 31-ig meghosszabbítiotta. A program keretén belül a gyártó támogatásával az A.I.D.A. Audió Kft. is díjmentesen vállalja az általa forgalomba hozott (importált és közvetlenül, vagy viszonteladó partnereken keresztül általal értékesített) olyan készülékek javítását, amelyekre egyébként érvényes a gyártó kiterjesztett szvatossági vállalása. A jogosultságról a készülék gyári száma, valamint a garanciajegy, vagy számla másolata alapján tudunk dönteni, tehát a javítási igény esetén kérjük lehetőleg mindhárom adat, de legalább a gyári szám megadását.

A díjmentes javításra jogosult eszközök esetében a javítás továbbra is díjmentes, a készülék javítását kérőnek csak a javításra váró készülék hiozzánk, vagy  a kijelölt szakszervizbe (SEKON Szerviz Kft.) való eljuttatásáról, majd a megjavított készülék visszaszállításáról kell gondosdkodnia, vagy  a szállítás költségét vállalnia, minden egyéb költséget a gyártóval közösen vállalunk.

A nem általunk importált (külföldröl behozott, vagy más forgalmazó által értékesített) készülékek díjmentes javítását nem tudjuk biztosítani, ezek díjmentes javítását az eredeti forgalomba hozó vállalkozásnál kérheti a készüléktulajdonos, ilyen esetben az A.I.D.A. Audió csak térítés, jelenleg bruttó 100 EUR, vagy forint ellenértéke és az esetleg felmerülő szállítási költség térítése ellenében tudja a készülék javítását biztosítani.

Akár dííjmentesen, akár díjtérítés ellenében történt a javítás, az nem eredményezi a garancia, vagy a szavatosság újraéledését, vagyis a szolgáltatásunk csak a készülék ereeti  működési állapotának HDMI kártya cseréjével történő helyreállítására szorítkozik. Nem terjed ki ez a  program az egyéb szerkezeti elemek meghibásodásának díjmentes javítására.

Minden további kérdésben az info@aida-audio.hu címre köldött  üzentre válaszolva adunk további tájékoztatást.

Oldal tetejére

Termék újdonságok és aktualitások hírlevelünkben

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akcióinkért, ajánlatainkért!