Legfrissebb híreink

Az Onkyo HDMI panel csere program leállításra került

2018. 08. 10.

Tisztelt ONKYO házimozi erősítő tulajdonosok!

Amint arról korábbi híranyagainkban tájékoztatást adtunk. az ONKYO felelős gyártóként kiterjesztett szavatossági programot hirdetett a gyári hibás alkatrészek miatt a garanciális, illetve szavatossági időn túl meghibásodott egyes ONKYO készülékek HDMI kártyájának djmentes cseréjére. A gyártó bizonyos típusokra, bizonyos gyári szám  tartományra bizonyos feltételkkel vállalt díjmentes javítást eredetileg 2017. december 31-ig.

A 2018-ra meghosszabbított programot azonban a gyártó 2018.07.01-el leállította.

Ennek megfelelően - további intézkedésig - nem áll módunkban a már nem garanciális készülékek díjmentes javítását biztosítani és mivel a gyár a szükséges alkatrészeket sem biztosítja, a már korábban tett, de még nem teljesült javítási ígéreteinket sem áll módunkban teljesíteni, a hozzánk, vagy a szervizünkbe (SEKON) került készülékeket sajnos javítás nélkül vagyunk kénytelenek visszaszolgáltatni.

Az önhibánkon kívül okozott kellemetlenségért elnézésüket kérjük. Amennyiben változás állna be a gyártó által hirdetett programban, a honlapunkon keresztül adunk tájékoztatást.

Minden további kérdésben az info@aida-audio.hu címre köldött üzentre válaszolva tudunk további tájékoztatást adni.

Oldal tetejére

Termék újdonságok és aktualitások hírlevelünkben

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akcióinkért, ajánlatainkért!