Legfrissebb híreink

Onkyo HDMI panel csere program

2017. 12. 07.

Tisztelt ONKYO AV házimozi rádióerősítő készüléktulajdonosok!

Amint az széles körben ismertté vált, az ONKYO 2009-2012. között gyártott bizonyos típusú és szériaszámú AV rádióerősítőiben és HDMI csatolóval ellátott egyéb készülékében mérnöki-tervezési hiba folytán meghibásodhatott a készülék egyik legfontosabb szerkezeti eleme, a HDMI kártya. A meghibásodás egyes, vagy az összes hangcsatorna, illetve a hálózati funkciók kimaradása formájában jelentkezett.

A gyártó felismerve a gyártási hiba általokozott meghibásodások révén a felhasználóknak okozott kellemetlenséget, nagyvonalú kiterjesztett szavatossági programot hirdetett, amely keretén belül -bizonyos feltételekkel és korlátozásokkal- díjmentesen biztosította a fent vázolt HDMI hiba által érintett készülékek működőképességének helyreállítását. Ezen program keretén belül mi is számos készüléket megjavítottunk.

Ez a program 2017. december 31-én ér véget, a gyártó csak az ezen határnapig jelzett és a gyári szerviz által javításra befogadott készülékekhez biztosítja a díjmentes javítás lehetőségét.

Éppen ezért tisztelettel kérjük a 2009-2012. között ONKYO AV rádióerősítőt vásárolt és hibajelenséget tapasztaló készüléktulajdonosokat, hogy amennyiben élni kívánnak a díjmentes javítás lehetőségével, haladéktalanul jelezzék javítási igényüket az alábbi paraméterek megadásával:

* A javítandó készülék típusa és gyári száma

* Amennyiben ismert, hol és mikor vásárolták a készüléket. Örömmel vesszük a számla, vagy az általunk biztosított garanciajegy másolatát.

* Elérési cím, amelyen keresztül kapcsolatba léphetünk Önökkel

A kapott információ alapján megkérjük  a javításhoz szükséges gyártói jóváhagyást és amennyiben megkaptuk, a további teendőkről elektronikus levélüzenetben értesítjük a javításra jogosult készülékek tulajdonosait.

A 2017. 12. 31-e-után jelzett javítási igényeket már csak teljes térítés ellenében tudjuk elvégezni.

A fenti ajánlat csak az eredetileg általunk importált, tehát az A.I.D.A. Audió Kft. által közvetlenül, vagy szerződött viszonteladói partnerünk által értékesített készülékekre vonatkozik. A más csatornán keresztül Magyarországra került készülékekre nem vonatkozik a fenti ajánlatunk, ezek javítása Magyarországon csak díjtérítés ellenében történhet, díjmentes javítást csak annál a kereskedőnél igényelhetnek, aki a készüléket forgalomba hozta.

További információ igény esetén keressenek meg bennünket az info@aida-audio.hu emailcímen!

Oldal tetejére

Termék újdonságok és aktualitások hírlevelünkben

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akcióinkért, ajánlatainkért!