Legfrissebb híreink

Neeo – láthatáron a Control 4 új, érintőképernyős távirányítója

2019. 11. 06.

Az amerikai, házautomatikai rendszereket gyártó cég egy Neeo névre keresztelt, modern, áramvonalas, színes érintőképernyővel rendelkező távirányítóval rukkolt elő. A Neeo teljesen kihasználja a Control 4 legfrissebb OS 3-as operációs rendszerének lehetőségeit. Egységesíti az okos otthont, megszűnteti a bonyolult kezelést és természetesen gyors hozzáférést biztosít a tévéhez, zenéhez, világításhoz és az összes többi automatizált eszközhöz.

A távirányítónak már a külseje is prémium – legyen szó a fekete vagy az ezüst változatról – minőséget sugároz magából. Az alumínium test svájci tervezés műve, a súlyeloszlása miatt kifejezetten kényelmes a fogása, a működése pedig gyors és zökkenőmentes. A Neeo 3”-os kijelzője szinte perem nélküli, és kristálytiszta 291 ppi felbontással büszkélkedhet. A kialakításnál a sérülésekkel szembeni ellenállást is szem előtt tartották, elmondható, hogy a távirányító gyerek-biztosra sikerült. A képernyő akár azt is kibírja, ha a Neeo 120 cm magasból fa padlóra esik. A Neeohoz egy dokkoló is tartozik, ami egyben töltő állomásként is funkcionál. Az akkumulátor kifejezetten sokáig, akár 5 napig bírja egyetlen töltéssel.

A kijelzőn azonnal látható, hogy éppen milyen lejátszás aktív, és éppen mi történik valamint a népszerű szolgáltatások – mint például Netflix, HBO, CNN vagy FOX – központi helyet kaptak. A megszokott grafikai felületen egyetlen érintéssel elérhetők a tévéállomások, streming szolgáltatások, zene és a játékkonzolok, BluRay lejátszók vagy egyéb források. A távirányítón dedikált fizikai vezérlőgombok is helyet kaptak, melyekkel a leggyakrabban használt utasítások érhetők el, mint hangerő szabályozás, némítás vagy a lejátszás elindítása és leállítása. A kevésbé gyakran használt gombok pedig az kijelzőn keresztül találhatók meg.

A Neeo megjelenésekor elérhető lesz a filmnézés, zenehallgatás, világítás vezérlése, helyiség váltása, a mobileszközön vagy a távirányítón létrehozott kedvencek megjelenítése, az angol nyelv teljes támogatása. A távirányító 2,4 GHz wifit fog használni. Pár dolgot azonban nélkülözni kell a megjelenéskor, ezek között található a termosztát, a leprogramozott események és a gombok háttérvilágítása.

 

Oldal tetejére

Termék újdonságok és aktualitások hírlevelünkben

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akcióinkért, ajánlatainkért!