Legfrissebb híreink

Magnat CSB 1000-es soundbar nemzetközi tesztízelítők

2018. 11. 23.

A már nálunk is kapható Magnat CSB 1000-es hangrendszer tovább bővítette a gyártó soundbar készülékeinek választékát. A 180 W teljesítmény és összesen hét hangszóró (a vezeték nélküli mélyládában találhatóval együtt) rendkívül erőteljes házimozi hangzást biztosít. A készülék ráadásul 4 HDMI csatlakozóval (ebből az egyik ARC támogatással), valamint Bluetooth és Wi-Fi csatlakozási lehetőséggel is rendelkezik.

A rendszer több külföldi teszten is remekül szerepelt, álljon hát itt két szemelvény ezekből a kritikákból.

 

av-magazin.de

A német illetékességű online magazintól a Magnat soundbar-ja megkapta a nagyon jó minősítést. A készülék kiváló és friss hangzása meggyőző. A magassugárzók minden hangerőn selymes és részletekben gazdag hangzást biztosítanak, emelve a filmek vagy akár zenék hangzásán.

Konklúziójuk, hogy a Magnat ésszerű méretben testet öltött megoldást nyújt, szem előtt tartva a hangzást, amit kifejezetten erőteljes és dinamikus. A Bluetooth és HDMI csatlakozásoknak valamint a mutiroom funkcióknak köszönhetően a soundbar/mélyláda szett minden zene- és filmrajongónak ajánlott, akik maximális hangra vágynak minimális helyiség követelményekkel.

A teljes teszt német nyelven itt olvasható: http://www.av-magazin.de/Magnat-CSB-1000-Einleitung.8132.0.html

 

Heimkino

A szintén németországi Heimkino magazinnál is tesztelték a CSB 1000-est, és szintén nagyon jó véleménnyel vannak a soundbar-ról. Hangsúlyozzák, hogy funkcionalitás és technológia terén a CSB 1000-es tejesen naprakész, és a rengeteg bemenetnek és vezeték nélküli funkcióknak köszönhetően kétségtelenül megérdemelt helye van a közkedvelt soundbar-ok között.

Kiemelték, hogy az ütős és erőteljes hangzás könnyedén elérhető – a soundbar tökéletesen kihasználja a Magnat mérnökei által biztosított teljes értékű mélyláda előnyeit, amit nehezen lehet felülmúlni.

Végkövetkeztetésük, hogy a legmodernebb digitális technológiák és a kiváló hangminőség elegyének köszönhetően a Magnat CSB 1000 kiváló választás a TV hangjának feljavítására, sőt nagyon jól mutat otthoni médiacenterként. Az ár/érték arányát tekintve a készülék a „nagyon jó” ítéletet kapta a magazintól, és összességében is a „kiemelkedő” besorolással büszkélkedhet.

A teljes német nyelvű cikk a Heimkino magazin 12/1-2019-es számában olvasható (http://www.heimkino-magazin.de/).

 

Ugrás a termékhez: https://aida-audio.hu/termek/soundbar/csb-1000-bl

Oldal tetejére

Termék újdonságok és aktualitások hírlevelünkben

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akcióinkért, ajánlatainkért!