Legfrissebb híreink

KEF R11 hangfal teszt

2020. 02. 06.

A KEF R11 hangfalról a Soundtage Hifi virtuális lapjain is jelent meg egy átfogó teszt Diego Estan tollából, akit lenyűgözött a KEF legnagyobb R szériás hangfala.

 

„Tetszett, amit akkor hallottam, amikor lement a basszus – a szobámat ütős mélyek töltötték be. Az R11 elegendő hangnyomást hozott létre az alacsonyabb oktávokban, hogy azt a mellkasomban érezzem, és elegendő volt az alsó-frekvenciák kiterjedése, hogy fizikailag érezzek minden hangjegyet a testem alsó felében. Bár az utolsó szó nem az R11-eké a mélytartomány kiterjesztésében – hiszen dual mélyládához szoktam, melyek 16 Hz-ig simán lemennek. De a méretüket és árukat figyelembe véve kiemelkedők voltak. Ami az R11 basszusában a legjobban meglepett az a sebessége volt. A basszus tempója és a ritmusa fantasztikusak voltak. Olyan volt, mintha az R11-ek nyolc mélysugárzója vezényszóra indulnának és állnának meg. Azok alatt a hetek alatt, amíg az R11-eket hallgattam, mindig arra késztettek, hogy lábbal kövessem a ritmust.”

 

Konklúzió

„A KEF R széria R11 hangfalai fenemód lenyűgöztek. Először is kellemes rájuk nézni – egy csinos hangfal első osztályú illesztésekkel és fóliázással, aminek színei tetőtől talpig koordináltak. Másodszor, tele van pakolva csúcstechnológiai fejlesztésekkel, mint a 12. generációs KEF Uni-Q meghajtó, a Shadow Flare hangtörés vezérlés és a rugalmas port szigetelés. De egyik sem számítana a harmadik nélkül: az R11 hangja még a külsőjénél is jobb.”

 

A teljes angol nyelvű cikk itt olvasható.

Oldal tetejére

Termék újdonságok és aktualitások hírlevelünkben

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akcióinkért, ajánlatainkért!