Legfrissebb híreink

Itt az új Kordz Bravo, a világ legelenállóbb 2.1-es Ultra High Speed HDMI kábele

2021. 04. 07.

Megjelent a Kordz Bravo Ultra High Speed (azaz ultra nagy sebességű) 8K és minden más 2.1-es fícsör támogatására képes HDMI kábele. A Bravo tökéletesen képviseli a Kordz „Kapcsolat. Biztosítva. mottóját az erős anyagok használatával és az innovatív designnal, annak érdekében, hogy megteremtsék a világ legmegbízhatóbb HDMI kábelét.

A Bravo ellenálló és erős, de a gondos tervezésnek köszönhetően rugalmas is. Megtalálható benne a Kordzra jellemző tervezés és gyártási folyamat minden sajátossága, amit közel nyolc éve finomítanak. Ez a lehető legkönnyebb kábel, ami nem áldoz fel semmit a HDMI 2.1 jellemzői közül, és alkalmas dedikált játékosok számára, házimozirendszerekben és lényegében bárhol, ahol számít a kiegyensúlyozott video immerzió.

Egy olyan kábel volt a cél, ami a felhasználók számára egyszerű plug-and-play, és annyira megbízható, hogy a csatlakoztatás után egyszerűen meg is feledkezhetnek róla.

„Nagyon büszke vagyok, hogy végre bejelenthetem a Bravo megjelenését”, mondta James Chen, a Kordz ügyvezető igazgatója. „Már készült egy ideje és mindenkinek köszönöm a türelmet. A Bravo HDMI kábel egy magas szinten teljesítő, a HDMI Licensing által ’Ultra High Speed’ hitelesített kábel és minden HDMI 2.1-es fícsört támogat. A legújabb gyártási technikákkal készül, amiket a Kordz több, int 15 évig tökéletesített, és a legmagasabb minőségű anyagokat. Ahogy az emberek azt már a Kordztól várják, a Bravot a világ legmegbízhatóbb HDMI kábelének készül, és ezt magabiztosan támogatjuk az élettartam garanciánkkal.”

Az Ausztráliában 2003-ban alapított Kordz elkötelezett a praktikus ugyanakkor elegáns design sztenderdje mellett, amihez kimagasló gyártás társul, világszerte minőségi csatlakozókat kínálva. A részletek és a precíziós mérnöki munka iránti figyelme, valamint az iparág tanítása irányába tanúsított elkötelezettsége miatt a Kordz egy nemzetközileg elismert és több díjat is elnyert márka.

A Kordz kiaknázza a kutató és fejlesztő létesítményeit Ausztráliában és Taiwanban, hogy erős csatlakozási megoldásokat tervezzen a hatékony kereskedelmi installációkhoz és telepítési időtartalmak érdekében, miközben ragaszkodik a szigorú nemzetközi szabványokhoz is. „Kordz” dedikációja és következetessége idővel sok azonos gondolkodású kapcsolatot eredményezett, ami nagyban hozzájárult a tudásbázisához, fejlesztési profiljához és kiszolgálási képességéhez. Ezek közé a kapcsolatok közé tartozik többek között a Quantum Data & Murideo HDMI tesztkészülék gyártó, a HDMI Licensing and Authorised Test Centres (ATCs), és Jeff Boccacio –DPL Labs elnke.

Az új Kordz HDMI 2.1 kábelek rövidesen rendelhetőek lesznek az AIDA Audió kínálatában.

 

 

Oldal tetejére

Termék újdonságok és aktualitások hírlevelünkben

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akcióinkért, ajánlatainkért!