Legfrissebb híreink

Cyrus One teszt

2018. 02. 02.

Cyrus ONE integrált sztereó erősítő teszt

 

Elérkezett az idő egy újabb Cyrus készülék áttekintéséhez, aminek mi mindig nagyon örülünk, hiszen az eddigi tesztek során nagyon jól szerepeltek a Huntingtoni cég termékei. Ezúttal nem egy klasszikusnak nevezhető magasabb árkategóriát képviselő erősítő került csapatunkhoz, hanem egy modernebb külsejű, középmezőnybeli versenyzővel volt dolgunk, mely kicsomagolása közben még egy érdekes meglepetést is hozott magával.

 

A Cyrus továbbra sem szakított a megszokott formával, a ONE is olyan méretekkel rendelkezik, mint a korábban tesztelt Stream XA vagy a DAC 8.2, bár ennél a modellnél már merőben eltérő látványt nyújt az erősítő előlapja. Na de ne rohanjunk ennyire előre, térjünk vissza kicsit az említett meglepetéshez.

 

A szimpatikus potyautas

Először fordult elő velünk, hogy egy integrált sztereó erősítő kicsomagolása közben egy lejátszót is találunk a dobozban. Így igaz, nem beszélünk félre, és nem is egy úgynevezett „All in ONE” készülékről van szó. A Cyrus úgy döntött, hogy ha már egy sokak számára elérhető erősítőt ad ki, miért is ne tenné csábítóbbá a vételt egy Google Chromecast Audio lejátszóval?! Izgalmas egy kütyü ez, azt meg kell hagyni! Mivel a tesztünk most a Cyrus ONE-ról szól, ezért nem fogunk minden részletre kiterjedő bemutatót tartani a Chromecast Audio-ról, de egy rövidebb elemzésre mindenképpen érdemesnek tartjuk ezt a zseniális kis lejátszót....

A teljes tesztet elolvashatják az AV Online-on:

 

Oldal tetejére

Termék újdonságok és aktualitások hírlevelünkben

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akcióinkért, ajánlatainkért!