Legfrissebb híreink

Cyrus ONE Cast integrált sztereó erősítő teszt - Ajánlott vétel!

2020. 03. 20.

Cyrus 1984-ben robbant be a hifi piacra a ONE és a TWO erősítőkkel, amelyekkel egyből elnyerte a jó hangra áhítozó hifisták szívét az elérhető árazással és a kifogástalan hanggal. Most ismét léptek egy merészet és piacra dobták a ONE Cast elnevezésű készüléket, amiben D osztályú erősítést alkalmaznak, és nincs Ethernet csatlakozó, holott ez egy kimondottan hálózati lejátszásra tervezett eszköz. 

Meglepően formásra sikerült a ONE Cast összehasonlítva az erősen megosztó, cipősdoboz formájú, erősen célirányos kinézetű más Cyrus készülékekkel.

Ez sem lesz a formatervezés csúcsa és ördögi vigyorral az arcunkon állítottuk át a billentyűzetet a vitriolos üzemmódra, mondván most aztán jól odamondunk a Cyrus formatervezőinek. Aztán megjelent a tesztszobában az emberiség szebbik felének egyik jeles képviselője és egy "jaj de cuki" felkiáltással köszöntötte a jövevényt, majd kilibegett a szobából. Szóval inkább maradjunk a rideg tényeknél. 

Elölről egészen kompaktnak tűnik a Cyrus ONE Cast, ellenben hátrafelé megközelíti a körúti villamosok hosszát, azaz kell neki hely bőven az állványon, de nézzük optimistán, legalább könnyen hozzáférhetőek a hátlapi csatlakozók, ha az állvány mögött kell matatni. Elöl a két jókora (forrásválasztó és hangerő) forgatógomb uralja a terepet egy jól elrejtett ki/bekapcsolóval és egy, szintén jól eldugott 6,3 mm-es fejhallgató kimenettel, ami dicséretes módon külön A/B osztályú erősítőt kapott.

A teljes tesztet megtalálja az AV-Online oldalán:https://www.av-online.hu/hifi/cyrus-one-cast-integralt-sztereo-erosito-teszt_3028

 

Oldal tetejére

Termék újdonságok és aktualitások hírlevelünkben

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akcióinkért, ajánlatainkért!