Legfrissebb híreink

BluOS 3.4 – új zenékkel, új szolgáltatásokkal és egyéb finomításokkal

2019. 04. 15.

A Lenbrook International, a lakossági és kereskedelmi hi-res audió megoldások fejlesztője, bejelentette a díjnyertes BluOS hi-res audió megosztó és zenei platformjának 3.4-es verzióját. Az április közepétől elérhető frissítés különböző finomításokat és új zene stream-elési lehetőségeket nyújt.

Felhasználói élmény

A felhasználók könnyedén azonosíthatják a BluOS applikációban a Quboz hi-res zenéit. A számok mellett egy „HR” ikon fog megjelenni, így a Quboz-ban való böngészés hasonló lesz ahhoz, mint a Tidal-ban vagy más zenei szolgáltatók alkalmazásaiban.

A BluOS Roon-al való integrálása is fejlesztéseken esett át, hogy kompatibilis legyen a Roon legújabb 1.6-os verziójával.

Hardware támogatás

A BluOS hardware integrációján is pár finomítást hajtottak végre. A felhasználók a bemenetekhez egyedi ikonokat rendelhetnek, vagy elrejthetik a nem használtakat a könnyebben átlátható audió forráskezelés kedvéért.

A Bluetooth párosítás stabilabb lesz, ráadásul a Masters M 10 akár NFC-n keresztül is csatlakoztatható lesz az arra alkalmas eszközökkel. Továbbá az M 10 felhasználok részére a Dirac Live is elérhetővé válik, amivel az alkalmazáson belülről lehet a rendszert a szoba akusztikájához állítani, miután a technológiát konfigurálták a felhasználók.

Az AM230 és AM17 MDC modulokkal rendelkező BluOS képes házimozi erősítők DTS:X támogatást kapnak a frissítéssel. Az említett MDC modulok valamelyikével rendelkező, de BluOS támogatás nélküli házimozi erősítők tulajdonosai számára szintén elérhető lesz a firmware. Kérhetik a készülék értékesítőjének a segítségét vagy maguk is letölthetik és telepíthetik azt a NADelectronics.com weblapról.

Új zenék

A BluOS 3.4-es frissítése zenei frissítéseket is tartalmaz, köztük a három új Radio Paradise állomást, melyek, hasonlóan a meglévő Radio Paradise csatornákhoz, ingyenesek lesznek minden BluOS készüléken. Az új Mellow Mix, Rock Mix és Groovy Mix Radio Paradise állomások CD minőségű stream-eket nyújtanak, és a felhasználóknak lehetőségük lesz átléptetni a számokat. Továbbá ha a felhasználók 100 dalt „kedvelnek” bármelyik Radio Paradise csatornán, egy extra „My Favorites” állomás jelenik meg a menüben, lényegében egy személyre szabott rádióállomást hozva létre.

A BluOS felhasználók stream-elhetnek és letölthetnek koncertfelvételeket – rengeteget veszteségmentes formátumban – a nugs.net segítségével, ami a legfrissebb szolgáltatás a folyamatosan bővülő stream partnerek listáján.

 

Oldal tetejére

Termék újdonságok és aktualitások hírlevelünkben

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akcióinkért, ajánlatainkért!