Legfrissebb híreink

Bluesound Pulse 2i vezeték nélküli hangszóró teszt

2019. 07. 24.

Bluesound Pulse 2i vezeték nélküli hangszóró teszt

Írta: Ed Selley

Az eredeti cikk az avforums oldalán jelent meg (2019 június 11.)

 

Mi is a Pulse 2i?

A Bluesound Pulse 2i egy önálló vezeték nélküli hálózati hangszóró, és a jelenlegi Bluesound választék legnagyobb ilyen típusú készüléke. A Node 2i-t már teszteltük korábban, és arra a következtetésre jutottunk, hogy ez a kis fehér doboz az egyik legjobb a belépő streamerek közül a piacon – a tökéletes kiegészítő, amit akár egy ilyen szolgáltatásokban hiányt szenvedő házimozi erősítőhöz is csatlakoztathatunk. És ebből következik a feltételezés, hogy ha ugyanazt a kezelőfelületet egy önálló hangszóróba átültetik, akkor annak tuti befutónak kell lennie.

Azonban egy tisztességes vezeték nélküli hangszóró elkészítésével járó extra mérnöki munka szükségessége azt is jelenti, hogy nem szabad előre semmilyen feltételezésbe bocsátkozni. Lehet, hogy a következő állítás szembemegy a józanésszel, de a rengeteg különböző buktató, amikkel a tervezőknek számolniuk kell azt is jelenti, hogy egy ilyen eszköz elkészítése kétségtelenül sokkal nagyobb kihívást jelent, mint egy high-end eszközé. A Pulse 2i elsődleges forrása ugyanúgy lehet a Youtube, mint a Tidal. Lehet, hogy egy bizonyos szögből fogják hallgatni, lehet, hogy a sarokban lesz elhelyezve és egy rendhagyó helyiséget kell megtöltenie. A tervezéskor mindezeket szem előtt kel tartani.

Azt is mérlegelni kell, hogy ebben az árban vajon ez lesz-e a legjobb megoldás. Láttunk már olcsóbb soundbarokat, amik mindent tudtak, vagy okos aktív hangszórókat ugyanezen az erős árponton. Vajon ez egy versenyképes megoldás lesz arra, hogy egy tisztességes, szobát betöltő hangot kapjunk ezért az árért, vagy manapság vannak jobb megoldások? Derítsük ki!

Elolvasom a tesztet

Oldal tetejére

Termék újdonságok és aktualitások hírlevelünkben

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akcióinkért, ajánlatainkért!