Legfrissebb híreink

AudioPro Addon C 3 teszt az AV-Online-on

2018. 10. 14.

Biztos mindenki emlékezetében megvan a kép a nagy és nehéz kazettás magnókról, amiket a '80-as években az emberek a vállukon cipeltek. Nos, az Audio Pro Addon C3 egy kompakt, szép dizájnnal rendelkező hangszóró, amelyet akár mi is hurcolhatunk, hogy ha kedvünk támad hozzá. Igaz, jóval kisebb, mint egy ghetto blaster, viszont lényegesen többet tud, mint elsőre gondoltuk volna.

A márkáról

Az Audio Pro személyében újabb skandináv gyártó termékeit köszönthetjük a magyar piacon. Az 1978-ban alakult céget már a kezdetektől az a cél vezéreli, hogy minél kisebb méretből, minél nagyobb hangot tudjanak kelteni. Elsők között készítettek aktív mélysugárzót és mindig is az aktív hangfalakra fókuszáltak. Elsődleges szempont számukra a dizájn és az esztétikum, modelljeikre a minimalizmus és a kifinomultság jellemző.   

Egy sárga láda

Az Addon C3 már az első kézbevételt követően a szívünkbe lopta magát letisztult, stílusos megjelenésével. Az egyszerű dizájnhoz sokat hozzáad a vidám napraforgósárga szín. Azok számára, akik mégsem szeretik a harsány színeket, hozzáfűzzük, hogy megvásárolható feketében, szürkében és fehérben is.

A teljes tesztet elolvashatja az AV-Online-on:

https://www.av-online.hu/egyeb/audio-pro-addon-c3-multiroom-hangszoro-teszt_2568/1

Oldal tetejére

Termék újdonságok és aktualitások hírlevelünkben

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akcióinkért, ajánlatainkért!