Legfrissebb híreink

Audio Pro A10 multiroom hangsugárzó AV-Online teszt

2019. 01. 08.

Mindenhol jó, de a jegjobb otthon!

A skandináv részletek észrevétlenül lopóznak be mindannyiunk otthonába bútorok, dísztárgyak, edények formájában. A minimalista, letisztult otthonosság, a finom szövet, az egyáltalán nem harsány, visszafogott, kellemes színek már nemcsak az IKEA és társai jóvoltából lehetnek a mieink, hanem akár egy hangszóró formájában is. Legújabb, az Audio Pro A10, amely bárki lakásába beleillik.

Otthon, kényelmesen

A városi lakások és modern, letisztult otthonok gyakori hátránya, hogy helykiosztásuk nem elég praktikus. Ebben az esetben nehezen megoldható, hogy az amúgy is zsúfolt terekbe még nagy, terebélyes hangfalakat helyezzünk el. Ha utóbbira mégis nyílna lehetőség, akkor a felhasználók zöme sokszor csak háttérzenei célra használja az amúgy házibulizásra is alkalmas rendszert. Ezeket a problémákat tudatosítva a gyártók is elkezdtek a kompakt kivitelű hangszórók felé fordulni, amelyek egy az egyben a praktikumot testesítik meg. Előnyük természetesen nemcsak a helybarát méret, hanem a rugalmas funkcionalitás is. Az Audio Pro A10 például multiroom képes, ha több ilyen termékkel rendelkezünk. Használhatjuk Jack bemenetről kábellel, Bluetooth-szal, vagy közvetlenül WiFi-ről is. Mindez biztosítja számunkra a kényelmes, minőségi otthoni zenehallgatást akár egész otthonunkban anélkül, hogy hasznos helyeket foglalnánk el.

Küllem

Az A10 semleges külalakjával, a henger alakú, lekerekített formával és a durva szövetborítással otthonos érzetet kelt, így bármilyen nappaliba beleillik. Kétféle szürke árnyalatban kapható, egy sötétebb, neutrálisabban, és egy világosabb, már-már törtfehérbe nyúlóban. Mindemellett a megjelenésével sem szeretné egy hordozható Bluetooth hangszóró látszatát kelteni (hiszen akkumulátor például nincs benne), mivel nem egy túl kis darab (193x140x140 mm), de így is elég könnyű, hiszen csupán 1400 gramm....

A teljes tesztet elolvashatják az AV-Online-on:

https://www.av-online.hu/egyeb/audio-pro-a10-multiroom-hangszoro-teszt_2634/1

 

Oldal tetejére

Termék újdonságok és aktualitások hírlevelünkben

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akcióinkért, ajánlatainkért!