Legfrissebb híreink

A TEAC egy új, nagyteljesítményű integrált sztereó erősítőt jelentett be

2019. 04. 30.

 

A most bejelentett AX-505 egy integrált sztereó erősítő, ami 115W + 115 W kimeneti teljesítménnyel rendelkezik, és nem foglal több helyet, mint egy A4-es papír.

A végerősítő fokozathoz egy nem melegedő és rendkívül hatékony megoldást használtak, a holland Hypex cég TEAC által finomhangolt Ncore modulját. Az alacsony torzítású és magas jel/zaj arányú tiszta hang igazi dinamizmussal és zenei lendülettel adja vissza a Hi-Res audió tartalmakat.

Továbbá az AX-505 minőségi zenehallgatást biztosít fejhallgatón keresztül is, az integrált fejhallgató erősítőnek köszönhetően, ami elkülönített föld csatlakozást is támogat.

A készülék előlapján inkább látványelemként, mint nélkülözhetetlen funkcióként, egy pár nagyméretű szint kijelző kapott helyet, ami a zene hangerőszintjét követi, ahogy az hanyatlik és áramlik. A felhasználói élményt növeli a precízen működő alumínium hangerő szabályozó is. A passzív hűtésnek hála a készülék teljes csöndben üzemel és így még ventilátor hang sincsen, ami zavarhatná a zenehallgatást.

Az erősítő hátulján három pár RCA és egy pár XLR bemenet található.

Ráadásul a TEAC legújabb csúcsminőségű DAC egységével az UD-505-el vagy az NT-505 USB DAC/Hálózati lejátszójával kombinálva olyan magas felbontású tartalmakat lehet elérni, mint a DSD512 és a PCM 768kHz zenei anyagok.

Oldal tetejére

Termék újdonságok és aktualitások hírlevelünkben

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akcióinkért, ajánlatainkért!