Legfrissebb híreink

A KEF bejelentette a KW1 névre hallgató vezeték nélküli mélysugárzó adapter szettet

2020. 04. 20.

A KEF április elején jelentette be a könnyen kezelhető vezeték nélküli jeladó/fogadó szettet, amit kifejezetten a KEF Kube és KF92-es mélysugárzókhoz terveztek. A KW1-nek köszönhetően a mélysugárzó szinte bárhol elhelyezhető a házimozi vagy sztereó rendszerben, hiszen azt nem korlátozzák a kábelezés korlátai. A KW1-es szett ráadásul a KEF LSX vagy LS50 Wireless rendszerekkel is használható.

A jeladót egyszerűen a line-out vagy sub kimenethez kell csatlakoztatni valamint a micro USB csatlakozón keresztül gondoskodni kell az áramellátásról.

A jeladó 48kHZ/24-bit-es audio jelet streamel a KW1 vevőegységének, ami a KEF KUBE 8b, 10b, 12b vagy KF92 mélysugárzó hátsó panelén található kiegészítő portjához csatlakozik. A még nagyobb rugalmasság és rendszerteljesítmény érdekében egy második mélysugárzó is csatlakoztatható egy opcionális vevőegység segítségével.

A maximum hatótáv közel 30 méter, amit befolyásolhatnak az adott környezeti adottságok. A zavarmentes jelátvitelről a váltható 5,2GHz/5,8GHz RF jeladó/vevő szett gondoskodik akár a rádió jelekkel túlzsúfolt környezetben is. A KW1 a rendkívül stabil és magas felbontású kapcsolattal közel veszteségmentes audio minőséget és tökéletes basszus szinkronizációt biztosít.

 

A KEF KW1 hamarosan nálunk is elérhető lesz.

Oldal tetejére

Termék újdonságok és aktualitások hírlevelünkben

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akcióinkért, ajánlatainkért!