A gyártókról röviden

Zendure

A Zendure USA Inc.-et 2013-ban alapította Tim Haflinger és Bryan Liu. A céljuk, hogy kimagasló minőségű fogyasztói elektronikai eszközöket kínáljanak, melyek túlszárnyalják az elvárásokat a high-end anyagok használatával, a termékek fejlesztésében résztvevő prémium partnerekkel és a felhasználó-központú designnal. Arra törekszenek, hogy megbízható termékeket hozzanak létre, ami javít az emberek életvitelén.

Egy nagyszerű termék létrehozásához azokra az emberekre kell fókuszálni, akik majd használni fogják, ezért a Zendure alapítói számára az első lépés a piackutatás volt. Mit keresnek az emberek, amikor azt szeretnék eldönteni, hogy melyik akkumulátort vegyék meg? Milyen tényezők befolyásolják a termékkel való elégedettséget? Megvizsgálták a piacon megtalálható termékeket, és hogy mennyire fogynak jól, valamint azt is, hogy mit mondtak róluk a megvásárlás után. Több ezer tesztet olvastak el rengeteg weblapon. A kávé segített.

Végül összeállítottak néhány fókuszcsoportot, és interjúkat is készítettek, hogy közvetlen kapcsolatba kerüljenek az ügyfelekkel. A tanulmányban résztvevő emberek részletes információkkal és visszajelzésekkel szolgáltak arról, hogy mit várnak egy akkumulátortól, és a már létező termékektől, ami rengeteget segített abban, hogy elkészítsék a legjobb akkumulátor.

Valami olyat akartak létrehozni, ami egyszerre látszik strapabírónak és luxusnak. Számtalan vázlat, renderelés és felülvizsgálat után megszületett a végleges design. A létrehozott prototípus olyan jól sikerült, ahogy azt elképzelték, és hirtelen minden valóságossá vált. Azt akarták, hogy látható legyen, hogy minőségi termékekkel foglalkoznak. Ezért rozsdamentes acélból készült Zendure logót csináltattak hozzá, ami tökéletesen illeszkedett a prototípusra. A végeredmény letisztult és megkapó volt, és felejthetetlen első lépés volt az üzlet világába.

Miért Zendure?

A Zendure elnevezés a „Zen” és az „endure” (ellenáll) szavak kombinációja. A magas minőségű termékek rengeteg fenyegetésnek is ellenállnak. Nem csak a baleseteknek vagy a durva tárolásnak, hanem az időnek is. A minőségi termékek hosszú életűek. A”Zen” előtagra pedig azért esett a választás, mert ebből a szóból sokan a szelíd természetre asszociálnak. A termékek esztétikai kivitelezése is ellenállóságot sugall, de nem agresszív módon. Ellenálló, de azért nem militarista.

Termék újdonságok és aktualitások hírlevelünkben

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akcióinkért, ajánlatainkért!