A gyártókról röviden

A Kygo Life termékei a norvég DJ és zenei producer Kygo-nak a zene és technológia iránti szenvedélyéből születtek meg. Célja az volt, hogy kimagasló minőségű zenei élményben részesülhessen mindenki, függetlenül zenei ízlésüktől. A márkára és annak fej- és fülhallgatóira egyaránt az ő zenei koncepciója hatott. Kygo és cége is Norvégiából származik, ami jól felismerhető a termékek designján, csomagolásán és a márka által közvetített üzenetben.

Kygo maga is Kygo Life termékeket használ a fellépésein, zeneírás közben és szabadidejében is.

„A Kygo Life-ban egyesül a zene és a skandináv design iránti szeretetem. A cél az, hogy olyan minőségi audio eszközöket hozzunk létre, melyek fantasztikusan szólnak és nagyszerűen néznek ki. Termékeinket időtálló klasszikusoknak szánjuk, melyek megragadják a zene eufórikus hangulatát.

Mint ahogy az életemben minden mást, úgy a Kygo Life-ot is a folytonos fejlődés jellemzi. Az egyes termékek a fejlődésükkel párhuzamosan magukévá teszik a legújabb technológiákat, és minden egyes részletet addig tökéletesítünk, amíg meg nem bizonyosodok arról, hogy a lehető legjobbat hoztuk ki belőlük.

Remélem, hogy az új és inspiráló audio élmények megteremtésével mindenki még nagyobb örömet fog lelni kedvenc zenéi hallgatásában.”

Kygo

Termék újdonságok és aktualitások hírlevelünkben

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akcióinkért, ajánlatainkért!