A gyártókról röviden

Ma már közismert tény, hogy egyre gyorsuló ütemben szűnik meg a határ a szórakoztató-elektronikai, a telekommunikációs és a multimédia eszközök között. Helyüket az intelligens, a korábbi HiFi- és házimozi készülékek, a mobiltelefonok és a multimédia lejátszók szerepét egyesítő, vezetékes és vezeték nélküli hálózati kapcsolattal rendelkező, a legtöbb ismert analóg és digitális formátumot kezelni tudó, fejlett számítástechnikai és telekommunikációs képességekkel felvértezett multimédiás, két-, vagy többcsatornás, többnyire digitális erősítőkkel készült integrált okos eszközök veszik át. Ezek az eszközök maradéktalanul alkalmasak az otthoni szórakoztatás, multimédiás és telekommunikációs igények és feladatok ellátására.

A készülékekbe épített nagyteljesítményű számítógépek és az okos alkalmazások, a sokféle csatoló révén ezek az eszközök ideális alapokat teremtenek napjaink legdinamikusabban fejlődő felhasználói igénye, az otthonautomatizálás megvalósításához. Ahhoz azonban, hogy a már önmagukban is számottevő intelligenciával rendelkező ilyen integrált házi szórakoztató és multimédiás eszközök az okossá tett otthonok egyéb érzékelő és beavatkozó elemeivel is egy rendszert alkothassanak, megfelelő vezérlő eszközökre és kezelőfelületekre, vezérlő és alkalmazói programokra van szükség. Ma már számos ilyen eszköz, megoldás és alkalma-zás jelent meg a piacon.

Az A.I.D.A. Audió Kft. eddigi márkaválasztási és portfólió építési gyakorlatának megfelelően ismét a legjobbat, az otthonautomatizálásban ma már világszerte etalonnak számító amerikai Control4® és a vele szimbiózisban élő Pakedge termékcsaládot választotta és kezdte meg ezen termékek és otthonautomatizálási megoldások, rendszerek forgalmazását.

Amit a Control4 cégről tudni érdemes

Az amerikai székhelyű Control4® a személyre szabott otthonautomatizálási és vezér-lési megoldások vezető fejlesztője és gyártója. Eszközeivel otthona, vagy irodája gyakorlatilag minden, megfelelő csatoló felülettel ellátott eszköze automatizálható, illetve a vezérlő rendszerbe integrálható. A 2003-ban alapított cég küldetésének tekinti, hogy elegáns és megfizethető árú megoldást kínáljon modern, vagy modernné tett otthonaink világításának, szórakoztatóelektronikai rendszerének, a zene- és a videó szolgáltatásoknak, a lakás fűtésének, hűtésének, energiagazdál-kodásának és biztonságtechnikai felügyeletének a felhasználó lehető legnagyobb kényelmét szolgáló, egyedi igények szerint testre szabható automatizálására. A Control4® szabadon skálázható, egyszerűen kezelhető rendszereivel egyszobás legénylakás éppúgy automatizálható, mint a sok tucat helyiségből álló nagypolgári villa, egy kastély, vagy akár a több, egymáshoz közel álló épületből álló komplexum is.

A Control4® otthonautomatizálási rendszerek egyedi igények szerinti megtervezését, a felhasználó otthonában történő telepítését, beüzemelését és felügyeletét a Control4® oktatóközpontjaiban kiképzett és rendszeres frissítő tréningeket látogató otthon-automatizálási szakmérnökök végzik. Ezzel garantálja a gyártó és a forgal-mazó a rendszerek a gyártó és a felhasználó elvárásait és a telepített eszközök lehetőségeit a lehető legmagasabb szinten kielégítő rendszerek kialakítását és egyben a telepített rendszerek lehető leghatékonyabb és a felhasználó számára a legtöbb kényelmet és megtakarítást eredményező megvalósítását, majd folyamatos, zavarmentes üzemeltetését.

A Control4® meggyőződése, hogy jobbá és tartalmasabbé válhat az életünk, ha a környezetünkben lévő és általunk használt eszközök rendszert alkotva tudnak együtt-működni. A Control4® által gyártott eszközök és a fejlesztőik által kidolgozott megoldások közel 10 ezer, harmadik fél által gyártott eszközzel –Hifi-készülékkel, TV-készülékkel, házimozi rendszerrel, hűtő-fűtő, biztonságtechnikai és épület-automatizálási eszközzel és készülékkel- tud rendszerben együttműködni és a támogatott eszközök, készülékek száma napról-napra gyarapodik. Az egyes iparágak –világítás, energiaipar, szórakoztatóelektronika, biztonságtechnika- legjelentősebb gyártóival létesített partneri viszonya révén a Control4® az okos otthon és otthon-automatizálási iparág vezető vezérléstechnikai megoldás szállítójává vált, eszközei és alkalmazásai, kész, kidolgozott megoldásai kisebb-nagyobb otthonok és irodák tízezreiben teszik az ott élők életét és munkáját kényelmesebbé, hatékonyabbá, gazdaságosabbá és egyszerűbbé.

A gyártó termékeit világszerte –a jelen állás szerint- 3.800- rendszerintegrátor, forgalmazó és viszonteladó forgalmazza, a világ 91 országában kaphatóak a gyártó termékei, emellett világszerte 1.100, a gyártó tanfolyamait elvégzett, megfelelő jogo-sítványokkal felruházott szakkereskedő jogosult a Control4® otthonautomatizálási és a Pakedge hálózati eszközeit értékesíteni. A termékek csak szakkereskedésekben kaphatóak, üzembe helyezésüket csak a gyártó által kiadott jogosítvánnyal rendel-kező szakemberek végezhetik el, a gyártó csak és kizárólag  ezen feltételek teljesü-lése esetén biztosítja a termékek garanciális és garancián túli javítását és támogatását.

A Control4® intelligens otthonautomatizálási megoldásokat fejleszt és szállít a forgal-mazói partnerein keresztül a magánlakások, bérházak, szállodák és irodák számára világszerte, A vállalat központja az Amerikai Egyesült Államokban, Salt Lake Cityben van, regionális központjai az angliai Yorkban, a kínai Shanghaiban, az indiai Bangalore-ban, a szerbiai Belgrádban, Ausztráliában Melbourne-ben, New Yorkban, Kaliforniában pedig San Joseban és Huntingtion Beachben találhatóak. A Control4® tőzsdén jegyzett cég, részvényeivel CTRL kód alatt a NASDAQ  kereskedik.

A  termékek értékesítése gondosan megválogatott és megfelelő képzésben részesült szakkereskedői és rendszertelepítői hálózaton keresztül történik, kiskereskedelmi forgalomban nem kaphatóak.

 

Termék újdonságok és aktualitások hírlevelünkben

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akcióinkért, ajánlatainkért!