A gyártókról röviden

Amit a Blustream cégről tudni érdemes

Az ausztráliai Melbourne városában alapított Blustream céget sok ambícióval megáldott, nagy terveket szövő AV termékfelelősök csapata hozta létre. Mindegyikük többéves tapasztalatra tett már szert a szórakoztatóelektronikai és a több helyiségben is használható rendszerek tervezése, gyártása és forgalmazása terén. A cég elsődleges célterülete a minden más hasonló rendszernél többet nyújtó HDMI jelelosztó és jeltovábbító rendszerek fejlesztése és gyártása. Olyan termékeket hoztak és hoznak folyamatosan létre, amely elsősorban az építészek és a rendszert telepítők feladatait teszi könnyebbé és áttekinthetőbbé, de emellett számos olyan szolgáltatást nyújtanak, amelyek az ilyen eszközöket használók részére biztosítanak azonos árban lényegesen több értéket és kényelmi szolgáltatást.

A cég fejlesztő csapata három földrészen tevékenykedik, így közvetlen visszajelzést kaphatnak a világ legjelentősebb piacainak elvárásairól, igényeiről, tapasztalatairól. Eredményeként olyan termékek sora született meg és jön létre folyamatosan, amelyek a világ minden táján jól használhatóak, bármilyen környezetben növelik az AV rendszerek sokoldalúságát, felhasználhatóságát és újabb felhasználói élmények forrásává válhatnak. Ma már természetesen, hogy valamennyi Blustream termék natív módon támogatja a 4K felbontást, a HDBaseT alapú megoldásaik kétirányú tápáram ellátást (PoE) biztosítanak az Ethernet kábelen keresztül, így a rendszer telepítői minden korábbi eszköznél nagyobb rugalmassággal alakíthatják ki a többhelyiséges videó rendszereket. A Blustream a hasonló eszközöket gyártók között világelsőként oldotta meg a visszatérő hangcsatorna (ARC) HDMI felületen keresztül történő integrálását a HDBaseT jelbe. Ez azt jelenti a rendszertelepítők számára, hogy a Blustream eszközöket használva a többhelyiséges rendszerekben is a TV-készülék lehet az egyik audió jelforrás.

A cég egyik regionális központja Ausztráliában, Melbourne-ben, másik regionális központja pedig az angliai Nottingham városában van. Mindkét területi központban magasan képzett, nagy tapasztalattal és szakértelemmel rendelkező mérnökök és rendszerfejlesztők tudnak valós időben, időeltolódás nélkül támogatást nyújtani a Blustream rendszert telepítők és üzemeltetők, vagy használók számára. Ezekben a regionális központokban világszínvonalú tesztelő és oktatási eszközök állnak rendelkezésre, ennek révén a világ bármely pontján telepített többhelyiséges AV rendszereiket gyorsan és hatékonyan tudják bármilyen telepítési, üzemeltetési, vagy felhasználói gond, panasz, vagy igény esetén támogatni. Ez az ügyfélszolgálat telefonon, elektronikus postán, vagy akár Skype-kapcsolaton keresztül a világ bármely csücskéből 24 órán át folyamatosan elérhető.

Termék újdonságok és aktualitások hírlevelünkben

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akcióinkért, ajánlatainkért!