A gyártókról röviden

 

Elektromos autó kiegészítők

Az elektromos autók egyre növekvő népszerűsége mellett a nagy múltú Blaupunkt sem mehetett el szó nélkül, és most már elektromos autó töltőállomások és töltőkábelek is megtalálhatók kínálatukban. A Blaupunkt hatalmas termékválasztékából ezeket a minőségi kiegészítőket Magyarországon 2019 óta már az A.I.D.A. Audió Kft. forgalmazza.

A cégről

A Berlinben, 1924-ben eredetileg „Ideal” néven alapított cég minőségi rádióival vált a vásárló körében népszerűvé. Termékeiket kezdetektől fogva alaposan tesztelték, és minőségjelző pecséttel – egy kék ponttal – látták el. Nem kellett sok idő, és a vásárlók egyszerűen a „kék pontot” (németül BLAUPUNKT) keresték az üzletekben.

1932-ben a Blaupunkt dobta piacra az első autórádiót. A kék pont a minőség szimbólumává nőtt, és 1938-tól a cég logója és neve is az lett.

Az évek alatt a Blaupunkt számtalan otthoni elektronikai és autós multimédia eszközt gyártott, melyek 1996-ra több mint 50 országban lettek elérhetők. 2015-ben megkapták a „Brand of the century – German brand standards” (Az évszázad márkája) kitüntetést.

Napjainkban a Blaupunkt termékei szinte minden területen megtalálhatók, kínálatukban találhatók autós multimédia eszközök, tévékészülékek, barkács-, kerti és konyhai kisgépek, légtisztító berendezések, akkumulátorok, LED-világítás, biztonságtechnikai berendezések, okostelefonok, tabletek, és navigációs készülékek.

Termék újdonságok és aktualitások hírlevelünkben

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akcióinkért, ajánlatainkért!