A gyártókról röviden

 

Az A.I.D.A. Audió a vásárlói igények és a zenehallgatási szokások dinamikus változását követve multimédiás, és több helyiségben is használható, kompakt, hálózatképes aktív hangsugárzókkal bővítette termékválasztékát.

Alapos mérlegelés és a mintakészülékek tesztelése után a hangszóró- és hangsugárzó gyártás terén 45 éves múltra visszatekintő svéd Audio Pro cég többszörösen díjnyertes és a világ vezető szaklapjai által sokat dicsért termékeit választottuk és kezdtük meg az Audio Pro termékek forgalmazását.

Az Audio Pro 1978-ban jelent meg a piacon az első termékével, a legendás A4.14 14 literes aktív polcsugárzóval. A cég alapítója és fő fejlesztője, a cég legtöbb szabadalmát jegyző Karl Erik Stahl ezzel a mérnöki remekművel megvalósította a csaknem lehetetlent: A kompakt doboz olyan erőteljes, tiszta és szokatlanul mélyre hatoló hangokat produkál, amely a sokkal nagyobb térfogatú és külméretű dobozoknál is ritkán hallható. A titok nyitja a tökéletesen csillapított kis dobozba épített kimagaslóan jó hatásfokú erősítő és a saját fejlesztésű ACE-Bass mélyhang kezelési technológia, amelynek eredményeként a viszonylag kis tömegű és kicsi membránátmérőjű mélyhangszóró a 30 cm-es membránátmérőjű mélyhangszóróktól megszokottnál is testesebb, mélyebb és jobban definiált mélyhangokat tud produkálni.

A szokatlanul jó paraméterekkel rendelkező kis dobozokkal az audio világ élvonalába berobbant cég másik legendás terméke a B20-as aktív mélynyomó, amely szinte változatlan formában és műszaki tartalommal közel 20 évig volt gyártásban és még ma is keresett cikk a használt audio eszközök piacán.

Az Audio Pro születése óta élen jár a fejlesztésben és a legújabb technológiák alkalmazásában. 2010-ben az elsők között jelent meg a piacon vezeték nélküli, hálózatképes, kompakt aktív hangsugárzókkal. Az Addon T10 némi ráncfelvarrás után még ma is gyártásban van, ami ritka jelenség a gyors modellváltások, a hihetetlen mértékben felgyorsult műszaki-technológiai fejlesztések eredményeként évente megújuló modellválasztékkal jelentkező gyártók világában.

Az AudioPro készülékeket magas - számos vonatkozásban élenjáró - műszaki tartalmuk mellett a skandináv hagyományoknak megfelelő letisztult, elegáns, de mégis divatos formaterv és kivitel jellemzi. A cég termékei az audio szaklapok elismerései mellett számos ipari formatervezési díjjal kitüntetettek. Az AudioPro termékei esetében sikerült a tartalom és a forma tökéletes összhangját megteremteni. A szemet gyönyörködtetően elegáns, tökéletesen kimunkált forma a méretét meghazudtolóan nagy, tiszta, életszerű, természetes hanggal örvendezteti meg a tulajdonosát.

 

 

Termék újdonságok és aktualitások hírlevelünkben

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akcióinkért, ajánlatainkért!