A gyártókról röviden

Amit az Artsound cégről tudni érdemes

Ismeri a régi mondást, hogy a korán kelő madarak lelik meg az első kukacokat? Mi az ArtSoundál inkább azt valljuk, hogy a másodikként érkező egér viheti el az egérfogóból a sajtot. Nem volt szerencsénk időben naggyá lenni, így okosan kellett a kis méretünk nyújtotta előnyöket kihasználva olyan termékeket gyorsan a piacra hozni, amelyekkel világelsők lehettünk a piacon. Világmegváltó, vagy a világot megváltoztatni kívánó ambícióink sincsenek. Csak arra törekszünk, hogy olyan termékeket fejlesszünk és gyártsunk, amelyek a lehető legjobb megoldást kínálják az adott feladatra.

Nem vitatjuk, hogy ez akár egy hírverésnek is beillik, de mi ezt komolyan is gondoljuk. Kitartó fejlesztéssel, a piaci visszajelzésekre nagyon figyelve az elmúlt évek során hatszorosára bővítettük a termékpalettánkat, elsősorban a felhasználóinktól kapott értékes visszajelzések alapján. Büszkén valljuk, hogy ma a piacon lévő valamennyi termékünk közös jellemzője, hogy SMART, vagyis csupa okos eszközöket gyártunk és fejlesztünk. Éppen emiatt lett a jelmondatunk is a ‘Smart Solutions in Audio’, vagyis okos megoldások az audió világában.

Más szavakkal kifejezve az ArtSound olyan hangsugárzókat és eszközöket jelent, amelyek bármilyen élethelyzetben jól használhatóak, sokféle szín- és formaváltozatban kaphatóak, így bármilyen épített környezetben és bármilyen célra jól használhatóak. Az ArtSound eszközök a szemnek és a fülnek egyaránt tetszetős, nagy önbizalmat nyújtó és sugárzó eszközök, biztonságosan és egyszerűen működtethetőek, méretüknél fogva bárhol könnyen elhelyezhetőek és ami legalább ilyen fontos, az áruk is megfizethető. Lehet, hogy opportunista módon a második egér vagyunk a sorban, de messze az átlag feletti képességű eszközöket és megoldásokat kínálunk!

Termék újdonságok és aktualitások hírlevelünkben

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akcióinkért, ajánlatainkért!