Garancia és szerviz

GARANCIA

Kérjük, hogy saját érdekében a vásárlás előtt mindig győződjön meg arról, hogy az általunk forgalmazott terméket csakis hivatalos márkakereskedőtől vásárolja meg!

Amennyiben nem hivatalos forrásból származik a termék, abban az esetben Ön nem élhet a teljes körű hazai garanciával. A nem hivatalos kereskedők ugyanis nem rendelkeznek hivatalos alkatrész utánpótlással és szakképzett szervizzel sem, így kérdésessé válik a készülék szakszerű és gyors javítása. Bizonyos esetekben a hivatalos hazai forrásból származó termékekhez (főleg házimozi erősítőkhöz és DVD lejátszókhoz) utólag elérhetők ingyenes firmware frissítések is. Javasolt a frissítést a velünk szerződésben álló szakszervizzel végeztetni. Ellenkező esetben frissítési hiba miatt a felelősséget NEM vállaljuk! A nem szakszervizben történt frissítés a garanciális javításra való igényt kizárja! A szervizben történő frissítés nem minden esetben díjmentes! (Firmware frissítéssel kapcsolatosan néhány jó tanácsot a Letölthető dokumentumok, hasznos információk menüpont alatt találhat. Alkalmazása saját felelősségre történik!) Jelentősebb hivatalos viszonteladóink listáját megtalálja weboldalunk Viszonteladók listája menüpontjában. Ha nem biztos abban, hogy hivatalos márkakereskedőtől vásárol, kérjük írjon nekünk e-mailt (Kapcsolat menüpont), vagy keressen fel minket telefonon: +36 1 248 2030. 

Kérjük, hogy mindig győződjön meg arról, hogy a garancialevele a fentieknek megfelelően nézzen ki.

A Jótállás időtartama a vásárlás napjától számított:

12 hónap a fej- és fülhallgatókra, hordozható audio eszközökre, az elektromechanikus készülékekre (CD és DVD lejátszó/felvevő, kazettás magnó, optikai lemezolvasót vagy írót tartalmazó házimozi erősítő, hálózati lejátszó) a komplett sztereo és többcsatornás házimozi készülékekre valamint a professzionális, félprofesszionális studio és disco technikai eszközökre.

24 hónap a csak elektronikus áramköröket tartalmazó eszközökre (erősítő, rádiótuner, rádióerősítő, DAC, hálózati lejátszó) valamint az aktív és passzív hangsugárzókra.

Az általunk forgalmazott termékekhez a magyar nyelvű használati útmutatót írásos formában az általunk forgalomba hozott készülékek mellé, mint tartozékot adjuk. Digitális formában a weboldalunkról NEM tölthető le. Más forgalmazók által adott ezzel ellentétes információ a fogyasztó megtévesztése! Ilyen esetekben az A.I.D.A. Audió Kft.-t semmilyen felelősség NEM terheli!


SZERVIZ

Garanciaidő alatt, vagy a garancia lejárta után bármilyen meghibásodás esetén kérjük, forduljon szerződéses partnerünkhöz. Ne feledje: érvényes garanciajegyét vigye magával!

Szerződéses szervizpartnerünk: 

Sekon Házimozi Szerviz Kft.

1115 Budapest, Bánk Bán utca 3


Nyitvatartás:
Hétfő: 10-17h
Kedd - Csütörtök: 9:30-17h
Péntek: 9:30-15
Szombat  - Vasárnap:  Zárva

Telefon: +36 1 229 0035

Mobil:  +3670 297-6985
E-mail: sekonszerviz@gmail.com

Oldal tetejére

Termék újdonságok és aktualitások hírlevelünkben

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akcióinkért, ajánlatainkért!